ENERGETIKAI GYÓGYMASSZÁZS ÉS GYÓGYÍTÓ KEZELÉSEK

Minden betegségünk egy-egy kulcs, a fejlődésünk egy következő szintű ajtajához, mely magasabb rendű utakat nyit meg előttünk. Hogy a kulcsot birtokolhassuk, annyit kell tennünk csupán, hogy tegyünk azért, hogy megértsük a kiváltó okokat.

Néhány mondatban szeretném bemutatni magamat és a motivációimat:

img_20170926_140418_edit_edit_edit.jpg

 

Amióta az eszemet tudom, mindig is nyitott voltam a lelki, kézzel nem megfogható, spirituális dolgok iránt.

Saját betegségeim indítottak el azon az úton, hogy keressem az olyan alternatív megoldásokat, amik a probléma gyökerét segítenek feltárni, megismerni, hogy milyen lelki okok vezethettek odáig, hogy testi tüneteim legyenek és a felismerés, megértés segítségével elindulni a gyógyulás útján.

Életutam az energiával történő gyógyítás felé vezérelt, mely természetesen nem volt véletlen.

A gyógyulást keresve, közelebb kerültem önmagam megismeréséhez és a betegségeim okainak a megértéséhez.

Nagy lelkesedéssel kezdtem el az energia használatát magamon és a családtagjaimon, ezáltal sok-sok pozitív tapasztalást szerezve.

Ahogy a gyakorlatom és az önbizalmam nőtt, úgy kezdett megszületni bennem egy erős késztetés, hogy szeretném ezt a gyógyítást minél több emberrel megismertetni, megosztani és aki kéri, annak segíteni.

Biztosan tudom, hogy manapság, a rohanó világunkban, a folytonos megfelelési kényszer terhe alatt, rengeteg embernek van szüksége arra, hogy időnként megállhasson, megnyugodhasson, tisztába kerülhessen önmagával és a világban elfoglalt helyével. Hogy tudjuk, jó irányba tartunk az életutunkon. Hogy megtapasztalhassuk azt, hogy gyógyulni lehet úgy is, hogy nem úgy tekintenek ránk, mint húsdarabra, hanem mint a test-lélek és szellem egységére.

Fontos, hogy időről irőre lemerülhessünk önmagunk mélyébe, mert onnan kincseket hozhatunk fel. Kincseket, melyek az életvezetésünkben támogatnak.

Ez az energia nagyon finom, gyengéd módon áthangol minket, hogy megtanuljunk befelé figyelni, felismerni testünk, lelkünk jelzéseit és, hogy visszanyerjük az önbizalmunkat, pozitív életszemléletünket.

Csodálatos dolog jót tenni másokkal és segíteni, látni a gyógyulásukat, fejlődésüket azt, hogy az életük jó irányt vesz, harmonikussá, örömtelivé válik.

Te is megtapasztalhatod mindezt, a kérdés csak az, hogy akarod-e az életedet a pozitív változás irányába fordítani?

lotusz.jpg zen1.jpg


 

  

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 20
Tegnapi: 14
Heti: 136
Havi: 212
Össz.: 44 335

Látogatottság növelés
Oldal: MAGAMRÓL
ENERGETIKAI GYÓGYMASSZÁZS ÉS GYÓGYÍTÓ KEZELÉSEK - © 2008 - 2018 - energia-masszazs.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével egyszerű a honlap készítés! Programozói tudás nélkül is: Honlap készítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »